Verzenden en Leveren

Door drukte bij PostNL kan uw pakketje 1 á 2 werkdagen vertraagd zijn! Volg uw pakket met de Track & Trace code die u van ons krijgt. Kijk voor meer informatie voor bezorgen op de website van PostNL.

Als u voor 12:00 uur een orde plaatst, wordt de bestelling dezelfde werkdag met PostNL verstuurd. We doen ons best om uw bestelling binnen 2-3 werkdagen te leveren, uitgezonderd feestdagen.

LET OP: Voor sommige artikelen geldt een aangepaste levertijd. De levertijd is bij desbetreffende artikelen vermeld.

Levertijd buiten Nederland in Europa kan variëren tussen 3 tot 7 werkdagen.

  • Dit geldt op werkdagen, feestdagen uitgezonderd.
  • Voor vertragingen van de levering door PostNL zijn wij niet aansprakelijk.
  • Bij afwijkende levertijden zal er altijd via e-mail contact met je worden opgenomen.
  • Alle bestelling worden met PostNL met Track en Trace code verstuurd. Je ontvangt van ons automatisch een verzend e-mail met de PostNL link.

Je kunt je bestelling volgen via de PostNL-pakketcode op de website van PostNL. Je vindt deze code in de verzendbevestiging, die wij per e-mail aan je sturen zodra je pakket bij PostNL is aangeboden.

Leveringen vinden plaats op dinsdag t/m zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Als je niet thuis bent zal de bezorger van PostNL de volgende dag weer proberen te bezorgen. Daarna wordt je bestelling bij de dichtsbijzijnde afhaallocatie drie weken bewaard, waar je het zelf af kunt halen. De bezorger laat hierover een bericht achter in je brievenbus.